Liner

Liner av högsta kvalité

för din pool

Liner för din pool i Västerås 


Poolens liner är en av din pools allra viktigaste komponenter. Den håller inte bara vattnet på plats, den har också den störst påverkan på poolens utseende och miljö.

 

Av den anledningen är det oerhört viktigt att tänka på vilken kvalitén på linern i din pool. Alla våra liner håller i ungefär 10-15 år om du är noga med vattenkvalitén.

Poolens utseende


Du kan enkelt med rätt val av pool liner antingen få din pool att smälta in med resten av din trädgård genom att välja en liner som går i liknande färger som övriga material i omgivningen. Men du kan också med hjälp av liner att verkligen sticka ut genom att välja en medelhavsblå liner som bryter av mot det gröna gräset på tomten.

Dags för linerbyte?


Det kan vara en bra idé att byta andra pooldetaljer i samband med ett linerbyte. Packningar till lampor, bräddavlopp, inlopp och trappor är några saker som kan vara bra att byta ut.

Har du funderat på att installera en trappa, eller andra typer av tillbehör som kan påverka själva poolstommen är det smidigast att göra även detta i kombination med ett linerbytet.

Är din pool utrustad med en botten- eller isolerande väggmatta är det klokt att byta även dessa.

Mått


Vi har liner till alla våra poolstommar. Om du har en pool i avvikande mått, eller en pool med speciellt mått på stommen, kan du göra en specialbeställning av din liner.

Färg och mönster


För att underlätta ditt beslut om färgval och mönster kan du

besöka vår butik, titta och känna på materiet samt passa på

att ställa frågor och be om tips.


De färger och mönster som vi kan erbjuda är:

Enfärgad liner

Mönstrad liner

Kontakta oss så hjälper

vi dig med ditt linerbyte.


Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret här nedan så ser vi till att hitta den bästa lösningen för dig och din pool

 
 
 
 
 
unsplash