Walu Pool täckning

Vi erbjuder även det populära poolskyddet Walu Pool från en av världens mest innovativa kvalitetstillverkare.

Walu Pool är ett mycket populärt, miljösmart och barnsäkert säkerhetstäcke. Walu Pool finns i två olika modeller: Walu Pool Evolution och Walu Pool Starlight.

Poolskyddet består av en slitstark PVC-duk (vikt 650 g/m²) som bärs upp av tvärgående, ovalformade aluminiumrör placerade med cirka 1 meters mellanrum.

De ovalformade aluminiumrören (mer bärkraftiga än runda rör) vilar på poolsargen vilket gör att det skapas en energibesparande och värmeisolerande luftspalt mellan PVC-panelerna och vattenytan.

Ett säkerhetstäcke håller poolen effektivt ren från löv och smuts och PVC-panelerna är försedda med dräneringshål så att regnvatten kan rinna undan.

Walu Pool har ett patenterat system där alla tvärgående, ovalformade aluminiumrör och PVC-paneler är lätt utbytbara om de mot förmodan skulle gå sönder.

Walu Pool är mycket enkelt att använda och vid öppning kan det rullas ihop av en person på 2-3 minuter* med hjälp av den medföljande veven med utväxling. Poolskyddet tar minimalt med plats ihoprullat vid poolens ena
kortsida.

Vid stängning dras poolskyddet ut med en draglina och låses med spännare. Snabbspännen rekommenderas som tillval.

*När PVC-duken är större än 50 m² behövs två personer.

Walu pool evolution täckning


Walu Pool Evolution


Walu Pool Evolution har de ovalformade aluminiumrören placerade på ovansidan av de slitstarka pvc-panelerna, vilket gör att modellen passar både till rektangulära pooler och till pooler med oregelbunden form.


Beskrivning


Modellen Evolution går att beställa i bredd upp till 5,5 meter och längd upp till 11 meter.
Aluminiumrören har en diameter på 44 mm och PVC-panelernas vikt är 650 g/m². Säkerhetstäckets genomsnittliga vikt är 1 250 g/m².

Snabbfästen finns som tillval.

Walu starlight pooltäckning


Walu Pool Starlight


Walu Pool Starlight har en stilren och exklusiv design med de ovalformade aluminiumrören placerade på undersidan av de slitstarka PVC-panelerna, vilket gör att modellen endast passar till rektangulära pooler.


Beskrivning


Modellen Starlight går att beställa i bredd upp till 5,5 meter och längd upp till 11 meter. Aluminiumrören har en diameter på 44 mm och PVC-panelernas vikt är 650 g/m². Säkerhetstäckets
genomsnittliga vikt är 1 250 g/m².