Gullberg Jansson Pooltak


GULLBERG & JANSSON POOLTAK

Förläng badsäsongen, förenkla skötseln och spar energi.


Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen och får dessutom en extra värmekälla på köpet.


Pooltaket skyddar mot löv, smuts och försurat regnvatten vilket ger ett stabilare PH-värde och minskar kemikalieförbrukningen.


Pooltak från Gullberg&Jansson uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet och kan användas som vintertäckning.


Gullberg & Jansson har ett av marknadens bredaste sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalité.


Vi erbjuder både ett standardsortiment av pooltak som levereras i box som byggsats för självmontage samt ett specialsortiment med måttbeställda pooltak som levereras i färdigmonterade sektioner för enklare och snabbare montage.


Även våra pooltaksmodeller som levereras i box kan mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner.Alva Marknadens lägsta Pooltak


ETT URVAL AV GULLBERG & JANSSON POOLTAK

Alva Pooltak

Alva

Marknadens lägsta Pooltak med en höjd från 39 cm.

Alva kan beställas med eller utan skenor, eller med skena på ena sidan vilket rekommenderas.

Leia Pooltak

Leia

Leia är ett lågt exklusivt Pooltak som kan beställas med eller utan skenor eller med skena på ena sidan vilket rekommenderas.

Trots den låga höjden, från endast 54 cm går det utmärkt att simma under taket.

Nova Comfort Pooltak

Nova Comfort

Nova Comfort är vår standard serie för Pooltak med låg takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg.

Nova Comfort pooltak med Skjutdörr
Stella Comfort låsbart pooltak

Låsbara och barnsäkra Pooltak med nyckel


Nova Comfort och Stella Comfort har utvecklats av Gullberg & Jansson i nära samarbete med en av de ledande europeiska pooltakstillverkarna.


Samtliga Pooltak från Gullberg & Jansson är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitétsstandard och omfattas av 3 års materialgaranti.


Alla Pooltak från Gullberg & Jansson är barnsäkra och kan snabbt låsas upp med nyckel och är utformade för att uppfylla lagstadgat krav på barnsäkerhet.

Robust konstruktion och exklusiv design


Gullberg&Janssons Pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor. Den förväntade livslängden på pooltaken med rätt skötsel är ca: 25-30 år.


Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer med stor noggrannhet i detaljerna.

Man har strävat efter att dölja nitar och rostfria skruvar i största möjliga utsträckning och taken har stabila lösningar på utsatta funktioner som lås och gångjärn.


Våra två standardserier Nova Comfort och Stella Comfort har utformats för att passa alla standarpooler, både med och utan poolsarg.

Nova Comfort och Stella Comfort går att välja med Silvereloxerade eller Antracitgrå profiler.


Nova Comfort och Stella Comfort är utrustade med automatisk sektionslåsning, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt samt har extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på.