Combi pool

Varför inte göra Er trädgård till ett badlandskap
i form av en oas med en swimmingpool?

De flesta kan även tänka sig hur skönt det är att gå upp lite tidigare vissa morgnar och ta ett morgondopp. Ta på badrocken och sätta sig i en stol vid poolen med morgontidningen och äta frukost och dricka kaffe.
För att inte tala om hur skönt det är att komma hem från jobbet och man tycker att värmen under dagen har varit en pina och bara kasta sig i poolen och få den välbehövliga svalkan.

På de breddgrader vi bor kan det vara behövligt med att förlänga och förstärka sommarkänslan. Det är ju inte så speciellt ofta sjöar och hav ger oss möjlighet att ta ett skönt avkopplande bad i 24-28 grader. Oftast är det en bra bit in på sommaren som vattentemperaturen i sjö och hav medger till bad överhuvudtaget. Sommaren förlängs och Ni får lätt känslan av att varje sommar blir bättre än den förra.

 

 

En pool ger er en definitiv höjning av livskvaliteten i bland annat glädje, motion och avkoppling. Av en pool får både barn och vuxna mycket glädje. Tvånget att köra iväg till en full packad badstrand för att få bada är borta. Poolen ligger alltid där för ett motionspass eller ett avkopplande dopp som hjälper er med att varva ned den vardagliga stressen på ett skönt sätt.

En av de absolut vanligaste kommentarerna från en nybliven poolägare är:
- Varför har vi inte byggt den tidigare?

 

 

Vi tillverkar och producerar pooler, där vi använder oss av vårt eget och andra innovativa pooltillverkares utvecklingsarbete för att kunna höja ribban något för kvalitetsnivån i flera avseenden för privata simbassänger belägna i norra Europa. Vi har satsat på att göra totalekonomin bäst. T.ex. Inköp av poolen, material som ofta ej ingår Nu finns en pool som har det lilla extra för att kunna stå i en klass för sig själv, utan att det syns på prislappen!

En egen pool ger en ökad livskvalité i många avseenden. Att ha en egen pool i trädgården är idag egentligen inte någon som helst lyx
eftersom kostnaderna för den har blivit lägre.

 

Vi tycker att Combi poolen har det lilla extra
som gör den unik i flera avseenden!